Trainer Natural Adult Sensitive No Gluten Mini Lamb sausas maistas šunims
- Pilnas aprašymas
- Atsiliepimai (0)
- Sudėtis: dehidratuoti ėrienos baltymai 14,5%, pilno grūdo kukurūzų 14%, kukurūzų miltai "Fioretto", kukurūzų baltymai, žirniai, ryžių pamiltės, gyvūninės kilmės riebalai, ryžiai, ėriena 4%, rudieji ryžiai 4%, linų sėmenys*, kvapioji medžiaga be gyvūninės kilmės baltymų, kukurūzų aliejus, mineralai, sausasis trūkažolių (cikorijų) šaknų ekstraktas (inulino šaltinis)* 0,7%, lignoceliuliozė, sauso ananasų stiebų ekstrakto* 0,1%, sauso jukos (Yucca Schidigera) ekstrakto* 0,025%, spirulinos (Arthospira platensis)* 0,02%. *Specialiosios natūralios kilmės sudedamosios medžiagos.
- Priedai: Maistiniai priedai: vitamino A 26000TV, vitamino D3 1350TV, vitamino E 555mg, vario (II) sulfato pentahidrato 49,13mg (vario 12,5mg), geležies (II) karbonato 310,5mg (geležies 150mg), dengto granuliuoto bevandenio kalcio jodato 3,85mg (jodo 2,5mg), natrio selenito 0,44mg (seleno 0,2mg), cinko oksido 193,4mg (cinko 156mg), mangano (II) oksido 45,1mg (mangano 35mg).
- Analitinės sudedamosios dalys: žalių baltymų 25%, žalių riebalų 15%, žalios ląstelienos 2,5%, žalių pelenų 7%.
- Maitinimo nuorodos: iš pradžių „Natural Trainer Sensitive No Gluten“ sausą maistą duokite palaipsniui. Nurodyti maisto kiekiai yra tik orientacinio pobūdžio ir turėtų būti apskaičiuojami atsižvelgiant į fizinę būklę, aktyvumo lygį ir oro sąlygas. Siekiant, kad šuo išlaikytų gerą fizinę būklę, jis turėtų būti aktyvus kiekvieną dieną. Atsižvelgdami į nustatytą paros racioną (davinį), galite derinti sausą maistą su atitinkamu „Natural Trainer Sensitive No Gluten“ šlapiu maistu. Visada šalia maisto į dubenį įpilkite šviežio ir švaraus vandens. *Šis paveikslėlis pateikiamas tik kaip pavyzdys. Gali būti naudojamos šviežios, užšaldytos, dehidratuotos arba sausojo ekstrakto sudedamosios dalys*Sudarytas tik iš vieno gyvūninės kilmės baltymų šaltinio. Gali būti kitų gyvūnų baltymų pėdsakų.
Rašyti atsiliepimą
Jūsų vardas: | Įvertinimas: Blogas Geras |
Jūsų atsiliepimas: | |